Nyheter från BGR

VisionDays On: The Gnosjö Way

I fredags 1/12 höll Värnamo Näringsliv sin sista näringslivsfrukost för året och passade då på att presentera Business Gnosjöregionens nyaste projekt VisionDays!

VisionDays är ett projekt av Business Gnosjöregionens fyra kommuner, Värnamo, Vaggeryd, Gislaved och Gnosjö, och är ett återkommande event som har premiär i september 2024, närmre bestämt vecka 38.

2024 års tema är “VisionDays On: The Gnosjö Way”.
Vi vågar nog säga att 98% av regionens företag vet vad Gnosjöandan är, men lever vi med den idag, hur startade den, hur jobbar vi med den idag, och den viktigaste frågan, hur utvecklar vi Gnosjöandan och tar med oss den vidare in i framtiden?

Under våra tre fokusområden Samverkan, Attraktiv arbetsplats och Innovation kommer vi bjuda in företagen i regionen att själva skapa event, föreläsningar, frukostmöten med mera, antingen på sitt företag eller i någon annan passande lokal i sin kommun.

Som stöd och projektledare för detta event finns Kristin Danås, som håller i trådarna och hjälper företagen att hitta möjligheter och öppningar att möta varandra och samverka.

Har du tankar, idéer och frågor,
kontakta vår projektledare Kristin Danås, kristin@bgr.se